MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Alor Gajah

Latest News for Alor Gajah in "General"

Kaki hampir hancur

Alor Gajah: Kaki kanan seorang wanita berusia lingkungan 20-an hampir hancur selepas lori dipandu suaminya terbabas lalu terbalik di Padang Sebang Selatan, di sini, tengah malam tadi.

Dua lelaki maut bertembung

 

Melaka: Dua maut masing-masing pemandu pacuan empat roda dan penunggang motosikal dalam kemalangan di Jalan Kandang, di sini, malam tadi.

Tersilap curi beg tangan anggota polis

Alor Gajah: Malang bagi seorang penjenayah apabila tersilap mencuri beg tangan anggota polis sebelum ditahan di tandas wanita di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Ayer Keroh, Lebuhraya Utara-Selatan di sini, pagi semalam.

‘Pengsan’ lepas amuk

Alor Gajah: Dua lelaki warga Nepal berpura-pura pengsan ketika ditahan polis selepas menyerang pengguna jalan raya menggunakan senjata tajam di kawasan perindustrian Kelemak, di sini, tengah malam semalam.

Dua maut dilanggar treler

Alor Gajah: Dua lelaki dipercayai penjenayah warga asing berusia antara 20 hingga 30-an maut selepas dilanggar dua treler apabila cuba melarikan diri daripada pemeriksaan polis di Kilometer 216.2 Lebuhraya PLUS, di sini, kira-kira 10 malam tadi.

Maut terperosok bawah kenderaan

Alor Gajah: Seorang lelaki warga Indonesia terbunuh selepas motosikal ditunggang bertembung dengan pacuan empat roda di Jalan Alor Gajah-Pulau Sebang di Kampung Dalong, di sini, malam tadi.

Api dapur gas sambar nenek

Alor Gajah : Seorang wanita warga emas bukan saja tidak dapat memasak makanan tengah hari, malah terpaksa menahan kesakitan hampir 30 minit selepas tubuhnya disambar api apabila gas digunakan untuk memasak dipercayai bocor dan meletup di Taman Kejora Tebong, di sini, semalam.

Maut rempuh belakang kenderaan petugas lebuh raya

Alor Gajah: Seorang penuntut lelaki Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) maut selepas motosikal ditunggang merempuh belakang sebuah kenderaan petugas lebuhraya (Propel) di Kilometer 199.9, Lebuhraya PLUS, arah selatan, di sini, petang semalam.

Maut terperosok bawah lori

Alor Gajah: Remaja lelaki terbunuh selepas motosikal ditunggangnya terbabit dalam kemalangan dengan lori kontena di persimpangan lampu isyarat Pegoh, Lebuh Alor Gajah-Melaka-Jasin (AMJ), di sini, hari ini.

APMM rampas rokok seludup RM356,000

Alor Gajah: Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia Daerah Maritim 5 (DM5) Kuala Linggi merampas sebuah bot dengan tiga enjin bersama 1,260 karton rokok seludup bernilai RM356,000 di perairan Sungai Chuah, Kuala Lukut, Negeri Sembilan.