MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Alor Gajah

Latest News for Alor Gajah in "General"

Tujuh suspek penagih dadah ditaha

Alor Gajah: Dua beradik disyaki penagih dadah antara tujuh yang ditahan dalam Ops Terjah 1, Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) Alor Gajah, Melaka, di tiga kampung di Kuala Linggi awal pagi tadi.

Selagi ada usaha

Alor Gajah: Berbekalkan modal tidak sampai RM4,000, seorang pemuda yang menjalankan perniagaan roti bakar, mampu mengaut keuntungan lebih RM9,000 sebulan.

4 bernafsu serakah

Alor Gajah: Empat lelaki termasuk seorang remaja bawah umur mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen dan Majistret, di sini, semalam, atas tuduhan merogol, melakukan hubungan seks luar tabii serta merompak seorang siswi sebuah universiti, dua minggu lalu.

Telapak separuh

Alor Gajah: Kehilangan separuh telapak kaki kanan yang terpaksa dipotong selepas terbabit dalam kemalangan tidak melemahkan Mohd Rashidi Ra’in, 14, sebaliknya menjadikan remaja itu lebih bersemangat untuk berjaya pada masa hadapan.

Bantu erat hubungan polis, masyarakat

Melaka: Bagi mewujudkan hubungan mesra antara polis dengan masyarakat, Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Alor Gajah menjalin kerjasama dengan A’Famosa Resort menjayakan program A’ Famosa Cycling Fun Ride 2015 di pusat peranginan itu, di sini, semalam.

Maut sebelum motosikal terbakar

Alor Gajah: Penunggang motosikal maut sebelum motosikalnya dirempuh treler dan terbakar di Kilometer 214.4, Lebuhraya PLUS, arah selatan, 5 pagi tadi.

Warga emas maut motosikal langgar lori

Alor Gajah: Lelaki warga emas maut apabila motosikal ditunggangnya terbabit kemalangan dengan lori kontena di persimpangan lampu isyarat Gangsa-Durian Tunggal, di sini, petang semalam.

Amran dijemput Ilahi

Alor Gajah: Seorang lelaki orang kurang upaya (OKU) maut, semalam, se

Treler sodok pondok tol

Alor Gajah: Seorang jurutol wanita terselamat selepas bertindak pantas melompat keluar dari pondok tol apabila sebuah treler merempuh pondok berkenaan di Plaza Tol Ayer Keroh, di sini, kelmarin.

Tak sempat pilih rumah

Alor Gajah: Pegawai Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) Kapten Wan Mohd Syafiq Arief Zulkifli, 27 tidak sempat menghadiri sesi cabutan undi rumah baru yang bakal dibelinya di Kulaijaya, Johor selepas maut dalam kemalangan dengan sebuah bas ekspres.